zomer bij Boeken Toe

Beste luisteraar,

De zomer staat voor de deur, maar Boeken Toe wil u nog even laten genieten van de laatste dagen van de lente, en u raadt het al, dat met nieuwe geluiden.

Wist u dat ons lettergekwetter sinds deze lente wordt ondersteund door het Vlaams Fonds voor de Letteren? En dat wij ook gingen luisteren naar hoe Vrije Vogels lezen achter tralies?

Het belooft een hete zomer te worden. Daarom zoeken we met een keur aan dichters verfrissing in het zwembad, of misschien wel in zee? Mogelijk slaan we ook een slagje tijdens de koopjes, wanneer we met een Shop Girl een nieuw badpak uitzoeken. Onder meer Annelies Verbeke en Lans Stroeve gingen al eerder met ons een teen in het water roeren. We duiken tijdens de komende maanden ook in de koele kelder van Kristien Dieltiens en halen een frisse neus in een boekhandel bij onze noorderburen.

Wat kunnen we u aanbieden om u tot dan warm te houden? Zin om u alvast voor te bereiden op de nationale feestdag? Nog voor 21 juli ontdekt u bij ons samen met Geert Van Istendael welke boekhandel de literaire Hofleverancier is. Uw festivalhonger scherpt u alvast aan met de stemmen van Elvis Peeters’ band Wilderman, Lee Ranaldo en Brihang. Zoekt u liever rust en stilte, dan raden we u de Vragen van Michaël Brijs aan filosoof Antoon Van Den Braembussche aan. Of reis wat verder, van Doel naar Rwanda met striptekenaar Jeroen Janssen.

Maak er een zomer van om (op) te klinken. Luister en fluister dus luid, hou uw naasten niet in het duister, vergeet ons niet te volgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *